Anugerah tuhan




Assalamualaikum and selamat sejahtera readers. Tengok gambar atas tu, hahaha, comel tak semua orang? Of course lah en? Kalau perasan, minta maaf. Yg comel-comel ni semua kawan Sara, actually banyak lagi kawan. But lain kali Sara post k :* and yg comel-comel ni jugak anugerah tuhan :D Semua orang kat dunia ni cantik and handsome. Takda yg buruk ataupun yg tak handsome. Kita kena bersyukur dengan apa yg kita ada. Kalau Allah tarik balik nikmat yg kita ada tu mcm mana? Sia-sia je kan? So, kalau korang nak tahu yg mana Sara gambar pertama tu belah bawah bahagian kiri. Yg pakai tudung tu, hahaha. Comel tak Sara? Kk, tahu tak comel. Yg gambar second tu pulak, mestilah korang tahu kan mana Sara.. Yg kiri Sara tu Izzati, captain kelas, Sara pulak Leftenan 1 mean PENOLONG KETUA KELAS. Captain tu Ketua Kelas. Hahaha, kat sekolah Sara MGSKL guna Captain, Leftenan bagai ni. Macam dekat dalam kapal lanun pun ada, hahaha. Okaylah, gtg. Bye readers, assalamualaikum :* enjoy k?

0 comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner