Sedih :'(


Haritu kita gaduh dengan kakak angkat kita. Actually, time Sara mintak petsis dekat dia tu, dia kata jangan bagitahu sesiapa. But, Sara happy gila, then Sara pergi bagitahu half class yg Sara petsis dengan dia. Dia marah Sara teruk and I was like siapa yg tak happy kalau dia dapat orang yg dia minat or sayang kan? Then, dia mintak maaf. But, Sara kata yg Sara perlukan masa. Then kakak angkat Sara nak mintak putus. Time baca je DM dia, Sara menangis. Sara taknak putus dengan dia. Then, dia kata kalau taknak putus jangan marah dia lagi. And I was like okay, but jangan putus. Alhamdullillah dah 2 bulan dengan petsis kita
*muka happy*. Nanti 1.11.2012 tepat 12.00a.m dah 3 month. Hope hubungan ni kekal hingga ke akhir hayat. Aminnnn

0 comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner