Selamat Hari Raya Aidiladha


Assalamualaikum readers, Sara nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha to all my muslims friends. So, how's your kambing and lembu? Sedap tak? Masak apa? Hahaha, banyaknya soalan kan? K k, actually family Sara masak biasa-biasa je. Like nasi arab, ayam masak merah, rendang ayam, kuah kacang and the most important is nasi impit. Kambing dengan lembu takda lagi. Mama and ayah tak balik dari surau. So, kena tunggu, bila balik baru masak. Sara nak sup kambing and ayam masak kicap. Nyum nyum, sedapnya. Hahaha, so that's all for today. I will post more cerita yg seronok. Bye readers!

Sedih :'(


Haritu kita gaduh dengan kakak angkat kita. Actually, time Sara mintak petsis dekat dia tu, dia kata jangan bagitahu sesiapa. But, Sara happy gila, then Sara pergi bagitahu half class yg Sara petsis dengan dia. Dia marah Sara teruk and I was like siapa yg tak happy kalau dia dapat orang yg dia minat or sayang kan? Then, dia mintak maaf. But, Sara kata yg Sara perlukan masa. Then kakak angkat Sara nak mintak putus. Time baca je DM dia, Sara menangis. Sara taknak putus dengan dia. Then, dia kata kalau taknak putus jangan marah dia lagi. And I was like okay, but jangan putus. Alhamdullillah dah 2 bulan dengan petsis kita
*muka happy*. Nanti 1.11.2012 tepat 12.00a.m dah 3 month. Hope hubungan ni kekal hingga ke akhir hayat. Aminnnn
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner