Happy Merdeka and Happy Onemonthsary


Assalamualaikum. Hari ni Sara sambut Merdeka, and hari ni jugak Sara sambut one month dengan ehemm ehemm. Hahaha, dia kata nak call, tapi tak call lagi :( Haritu time pergi tandas terserempak dengan kawan dia, then kawan dia kata "Untunglah, dah plan" actually Sara dengar, saja je buat-buat tak dengar then tanya "Haa? Tak dengarlah" then kawan dia kata "Takpalah" hahahaha, Kan dah kantoi di situ :P Korang pergi Stadium Nasional Bukit Jalil or mana-mana stadium? Sara tak pergi pun :( Mama ada buat makan-makan kat rumah. Lagipun kakak and cousin nak datang. Okaylah, sampai disini sahaja. Asslalamualaikum, enjoy reading k? Even baru 2 post, hahahaha

I miss my blog!


Assalamualaikum, actually Sara rindu sangat blog. Dah lama tak update! Hahaha, asyik dekat twitter je. Dah berhabuk blog Sara ni. So, raya ni best tak? Actually, raya tahun ni Sara rasa kurang best lah. Sebab dapat duit raya sikit je. Kesian kan? Teringin jugak nak raya dengan kawan-kawan. Tapi apakan daya, cehhh! Hahaha, okay lah. Seriously tak tahu nak update apa. Muahhhhh! Bye
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner