VIP until whenever


Tittle atas tu awesome kan. Wewitt, hahaha. K actually Sara nak cakap pasal BIG BANG! Siapa yang tak kenal BIG BANG angkat kaki. Hahaha, lol. Actually, Sara ni memang minat Korea. I'm a Kppoper! Hahaha, kepada semua haters, do i care? Kekekeke, kk. Balik kepada tajuk. BIG BANG ni ada 5 orang ahli yang cute lagi awesome G-Dragon, T.O.P, Daesung, Taeyang and Seungri. Hahaha, maknae dalam BIG BANG adalah Seungri. Sesiapa yang tak tahu maknae tu apa. Cari kamus okay? Hihihi, my bias in BIG BANG is G-Dragon. Yeahh!! Mr Gold and Diamond, hahahaha. First-first Sara tak suka BIG BANG ni sangat. Dulu Sara minat Super Junior. Hahaha, time sekolah rendah. Then, jatuh cinta dengan Big Bang bila tengok video Beautiful Hangover. Tengok je video tu terus pandang GD and cakap dalam hati "cute gila dia ni" and beberapa hari kemudian Sara search dekat Google. Comelnya dia!!! Hahaha, everytime tengok dia nak jerit pun ada. Huhu, start daripada haritu download semua lagu Big Bang and lagu GD. And gambar-gambar dia. Sara suka lagu Crayon dengan That XX. Awesome gila k. Hahaha, end of the story :D Annyeong!!!




.......

Assalamualaikum readers, hari ni Sara takda mood. Hahaha, gaduh dengan kakak angkat. Wuuu, dia kata Sara tak layan dia. Tak balas mention dia, tak balas WhatsApp dia. Actually, Sara kalau online guna broadband. Kalau duduk rumah kakak ada WiFi. Sebabtu Sara jarang balas WhatsApp kawan-kawan or dia. Yg tak balas mention memang salah Sara. Entahlah, sejak dua menjak ni Sara rasa macam ada yang tak kena dengan Sara ni. It's okay, Sara cuba buat yang terbaik untuk hubungan ni. Ok bye.

I miss you




Assalamualaikum and hai readers. Huhuhu, actually tajuk tu macam kelakar sikit. Hahaha, nak tahu Sara rindu siapa? Kk, Sara rindu kawan-kawan Sara actually. Pejahhh, Wani, Nabihah, Hanim, Adila, Shazmeera, Izzati, Atikah, Syahidah, Afini, Suzie, Nadrah, Ain Rahim, Izzah Dayana, Zua, Mun and Adriana. Hahahaha, separuh kelas aku rindu. But yg paling Sara rindu Ain Ryasin, Annur, Izzah Zulkifly Honey, and Qamarina. Hahaha, tu je. Actually takda idea, hahahaha. Bye readers

Anugerah tuhan




Assalamualaikum and selamat sejahtera readers. Tengok gambar atas tu, hahaha, comel tak semua orang? Of course lah en? Kalau perasan, minta maaf. Yg comel-comel ni semua kawan Sara, actually banyak lagi kawan. But lain kali Sara post k :* and yg comel-comel ni jugak anugerah tuhan :D Semua orang kat dunia ni cantik and handsome. Takda yg buruk ataupun yg tak handsome. Kita kena bersyukur dengan apa yg kita ada. Kalau Allah tarik balik nikmat yg kita ada tu mcm mana? Sia-sia je kan? So, kalau korang nak tahu yg mana Sara gambar pertama tu belah bawah bahagian kiri. Yg pakai tudung tu, hahaha. Comel tak Sara? Kk, tahu tak comel. Yg gambar second tu pulak, mestilah korang tahu kan mana Sara.. Yg kiri Sara tu Izzati, captain kelas, Sara pulak Leftenan 1 mean PENOLONG KETUA KELAS. Captain tu Ketua Kelas. Hahaha, kat sekolah Sara MGSKL guna Captain, Leftenan bagai ni. Macam dekat dalam kapal lanun pun ada, hahaha. Okaylah, gtg. Bye readers, assalamualaikum :* enjoy k?

Selamat Hari Raya Aidiladha


Assalamualaikum readers, Sara nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha to all my muslims friends. So, how's your kambing and lembu? Sedap tak? Masak apa? Hahaha, banyaknya soalan kan? K k, actually family Sara masak biasa-biasa je. Like nasi arab, ayam masak merah, rendang ayam, kuah kacang and the most important is nasi impit. Kambing dengan lembu takda lagi. Mama and ayah tak balik dari surau. So, kena tunggu, bila balik baru masak. Sara nak sup kambing and ayam masak kicap. Nyum nyum, sedapnya. Hahaha, so that's all for today. I will post more cerita yg seronok. Bye readers!
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner